↑ Scaut a Jack

ZDE jsem v 1.kole SONB,

ZDE jsem ve 2. kole SONB,

ZDE jsem v 1.kole SONPohádku

a ZDE jsem v SONZ ve 4. kole,

tak prosím pro mě hlasujte!

(Za každý hlas bude odměna, stačí napsat)

Reklamy,recenze,...

↑(stačí jen kliknout)

ZDE
→ hodně hezký vtip!


10


Reklamy, recenze,...

7. června 2010 v 22:04 | Vtip |  Ostatní
Do komentářů můžete psát cokoli, ale tento článek je zaměřen na to, abych věděla, co patří ke komentáři a co k doporučení, reklamě, blábolu,recenzi,...

→ ke článkům nepište reklamy,atd., ale sem. DÍKY

PS: reklamy,atd. v článcích nebudu přehlížet

 

5 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Roxulle Roxulle | Web | 8. června 2010 v 19:03 | Reagovat

nedodělala jsi jednu otázku.

2 Lily :) Lily :) | Web | 11. září 2010 v 17:19 | Reagovat

máš u mě cenu za bleskovku :)

3 tram-way tram-way | Web | 15. září 2010 v 20:11 | Reagovat

Tram-way - první strategická tramvajová hra na Blog.cz! Zaregistrujte se ještě dnes :)

4 Brita Brita | E-mail | Web | 27. září 2010 v 9:18 | Reagovat

no jasně, klidně jí zveřejni :-) já ji nevymyslela :D

5 Syntia Syntia | Web | 1. října 2010 v 20:38 | Reagovat

Hoya scháním hlásky do SONJS budu ráda KDYŽ MI DÁŠ svůj hlas najdeš to tady a předem díky :) -> http://konichiwa-girl.blog.cz/1010/sonjs-zacina

jinak promin za reklamu :(

6 Saprien Saprien | Web | 3. října 2010 v 19:52 | Reagovat

Ahoj, moc tě prosím, hlásneš mi tady? http://tulenatko-o.blog.cz/1010/sonc-1-kolo-rychle-ze-d Jsem tam jako Saprien se Selenou Gomez. Budu ti strašně moc vděčná :-)

7 Klarinqqqa Klarinqqqa | E-mail | Web | 5. října 2010 v 14:31 | Reagovat

pls hlásneš promě? http://konichiwa-girl.blog.cz/1010/sonjs-zacina Jsem tam jako Klarinqa MOC SE OMLOUVÁM ZAKLAMU

8 blog-luciik blog-luciik | Web | 17. října 2010 v 14:19 | Reagovat
9 Katka01 Katka01 | Web | 25. října 2010 v 18:20 | Reagovat
10 Týna Týna | Web | 5. listopadu 2010 v 18:59 | Reagovat

Prosím hlásni pro měš zady je to pro mě důležitý díky Jsem tam jako Týna
http://karolkaf117.blog.cz/1010/4-kolo-miss-blog

11 Skříteček2 Skříteček2 | Web | 7. listopadu 2010 v 14:26 | Reagovat

Ahoj SBé =) Postoupila jsem do druhého kola SONFilm, hlásla by jsi mi? → http://fantasy-filmy.blog.cz/1011/druhe-kolo-sonf ← Určitě víš, že ráda to splatím =) Stačí napsat ;)

12 eldelichy eldelichy | 11. listopadu 2010 v 14:53 | Reagovat

ahojky¨
prosim hlasni :) rada oplatim jen pisni na blog ;) ale prosim hlasni :) byla bych moc vdecna :)) http://colours-stars.blog.cz/1011/1-kolo-sonb#comment83487371

13 eldelichy eldelichy | Web | 12. listopadu 2010 v 20:04 | Reagovat

ahojky, orihlasila si se u me na blogu do navrharske souteze a tak prosim posli fotku sveho modylku na lucka.licha@seznamcz az to vypukne napisu ti ;)

14 Billinka Billinka | E-mail | Web | 18. listopadu 2010 v 15:48 | Reagovat

Ahojky.... Naozaj prepáč za reklamu. Ale s kamarátkou sme v jednej súťaži a potrebujeme súrne hlasnúť. Ja ti to oplatím. Napíš do reklam a tiež ti hlasnem. Len jeden klik. Plsky.. ;(
Hlasni za "Billinka & Motyčka"

http://geisterfahrer-in.blog.cz/1011/vyhodnoceni-2-kola-a-zadani-3-kola-sonhpt

Moc ti ďakujeme :-*

15 Bublinka Bublinka | Web | 19. listopadu 2010 v 13:56 | Reagovat

Ahoj...Promiň za reklamu..ale na mém blogu je soutěž o nej video :-) Byla bych ráda kdyby jsi se zapsala...:)

16 celebritqa-dessing celebritqa-dessing | Web | 22. listopadu 2010 v 14:54 | Reagovat

Ahoj, hlasuj prosím tady pro číslo 2. >> http://princeees.blog.cz/1011/4-kolo-miss
Ps: chceš taky abych pro tebe někde hlasovala ? :)

17 morskepanny7 morskepanny7 | Web | 30. listopadu 2010 v 14:38 | Reagovat

ahoj potřebuji tady hlas:http://mileynkaa-cyrus.blog.cz/1011/3-kolo-sonpisnicka-od-miley-hannah
jsem tam jako morskepanny7
dík a ráda oplatím :-)

18 eldelichy eldelichy | Web | 30. listopadu 2010 v 17:37 | Reagovat

ahojky, rada fotis ? tak prave tu je soutez primo pro tebe ;) hlasuj v akkete o tema fotograficke souteze na mesic prosinec ;) nemusis mit dokonale fotky a je mi jedno jak to pojmes ;) hlavni je aby jsi se zucastnila ;) ted se teprv hlasuje takze jeslti by jsi mela zajem o tuto souztez napis od komentu treba "prihlasuju a napis mi pak na blog :)" az bude jiste tema napisuti ab yjsi mela cas neoc nafotit a poslat mi fotku ;)
Budu rada kdyz s ezucastnis :))
PS: omlouvan se za reklamu!
-> http://eldelichy.blog.cz/1011/tak-asi-bude-soutez#komentare <-

19 Anulii Anulii | Web | 7. prosince 2010 v 9:56 | Reagovat

Omlouvám se za reklamu...
Na mém blogu se koná soutěž Co se skrývá pod stromečkem?
Byla bych velice ráda kdyby se někdo zúčastnil...
Pořádá ji samotný Ježíšek! :-)

20 Skříteček2 Skříteček2 | Web | 19. prosince 2010 v 15:41 | Reagovat

Ahojky mé eSBé =) Už tušíš, že po tobě něco chci. Máš pravdu =) Potřebovala bych hlas tady → http://fantasy-filmy.blog.cz/1012/treti-kolo-sonf ← Byla bych moc ráda. Samozřejmě tě do ničeho nenutím, nech si to projít hlavou =)

21 Skříteček2 Skříteček2 | Web | 29. prosince 2010 v 22:57 | Reagovat

Ahoj mé eSBé. Jo, je to zase tady. Moc se omlouvám, že jsem ve dvou soutěžích najednou. Tentokrát se jedná o SONŠ - Soutěž o nej šelmu. Soutěžím s rosomákem. Bohužel, v té soutěži je i Haimi, takže to bude vážně krutý boj =D Pomohlas by jsi mi teda? Hlasy tu → http://moniska-a-selmy.blog.cz/1012/1-kolo-sons ← Budu moc vděčná =)

22 lucik lucik | Web | 2. ledna 2011 v 19:12 | Reagovat

ahoj moc tě prosím hlásni pro mě tady http://sweetbaja.blog.cz/1101/nejlepsi-klip-roku-2010-finale#komentare
jsem tam jako lucik předem děkuju a když budeš potřebovat tak ti taky hlásnu 8-)

23 Eliz Eliz | Web | 3. ledna 2011 v 21:50 | Reagovat

Hlasovala jsem pro tebe ;) (11. a 4. hlas ;) )
Mohla bys oplatit? Pro Eliz + Big Ben zde - http://vz-thoroughbred.blog.cz/1101/jersey-shore-breeder-s-cup-p-hlasovani
děkuji ;)

24 Monča Monča | Web | 9. ledna 2011 v 14:04 | Reagovat

Prosím, hlásneš mi tu: competition-4-you.blog.cz/1101/ceny-2-kolo-sonm

P.S. jdu ti taky hlsánout

25 Gabrieline Normalle Gabrieline Normalle | Web | 28. ledna 2011 v 12:39 | Reagovat

HI! :)
Je u mě SONB!
PŘIHLÁŠKA: http://gabrieline-normalle.blog.cz/1101/prrihlaska-do-sonb
Více informací na blogu!
THANK ♥, jestli se přihlásíš! :)

26 Gabrieline Normalle Gabrieline Normalle | Web | 2. února 2011 v 15:24 | Reagovat

Ahoj! Přihlásil/a jses u mě do SONB a jen Tě chci upozornit, že právě začalo první kolo! Tak si sháněj hlásy.
Více informací na blogu :)

27 Bones1-Tamča Bones1-Tamča | Web | 5. února 2011 v 0:06 | Reagovat

Ahom moc prosím hlásla by si mi tuto http://gaarazpisku.blog.cz/1101/posledni-kolo-sonc-taq-kdo-to-vyhraje ZA Davida Boreanaza

28 Skříteček2 Skříteček2 | Web | 19. února 2011 v 20:22 | Reagovat

Ahoj eSBé, po dlouhé době mi začalo další kolo soutěže. Soutěžím tam s Haimi, takže musím hodně zabrat, doufám, že mi pomůžeš =) Je to soutěž o nej šelmu a já tam jsem s rosomákem, chci ho tak trochu proslavit. Oplatit mi to můžeš zde → http://moniska-a-selmy.blog.cz/1102/finale-sons

29 Skříteček2 Skříteček2 | Web | 25. února 2011 v 21:06 | Reagovat

Hele, moc se omlouvám, ale kvůli těm změnám na blog.cz přestaly fungovat ankety, takže finále o nej šelmu se musí udělat znovu, tentokrát se udělala ankteta jinde než na blog.cz, takže doufejme, že už to bude v pořádku. Škemrám o hlas tu → http://hlasov.at/k4j7 ← Moc ráda oplácím ;)

30 Moniska Moniska | Web | 26. února 2011 v 18:43 | Reagovat

Ahoj, soutěžím v jedné soutěži s mím králíčkem Matýskem a byla bych ráda za každý hlásek-http://puppy-girls.blog.cz/1102/sladci-mazlicci-rozhodnuti-aneb-posledni-kolo
Oplácím!

31 lizatko11 lizatko11 | Web | 26. února 2011 v 21:50 | Reagovat

Jukni na muj blog a neco okomentuj prosim. Dekuji :-)

32 Aellai Aellai | Web | 17. března 2011 v 15:48 | Reagovat

Ahoj,
před nedávnem jsem si založila stránku. Hraje se na ní RPG na téma Školy noci. Pokud ti právě Škola noci nic neříká, tak tohle prostě ignoruj. Pokud ji máš ale ráda, tak bych ti byla vděčná, kdybys jen jedním očkem mrkla na můj blog.
Snažím se hru rozjet, ale bohužel mi k tomu chybí jak studenti, tak profesoři. Proto bych byla ráda, kdybys koukla a kdyby tě to zaujalo, tak se třeba i zaregistrovala nebo přihlásila jako profesor/ka.
Děkuju moc :)

rpg-skola-noci.blog.cz

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Zdroj vtipů: jsou upravené a čerpané z časopisu Junior
(jen některé)